Een huis koop je op gevoel?

Maar ook gevoel vereist deskundigheid en betrokkenheid.
Wie zich teveel laat leiden door emotie, verliest de realiteit uit het oog.
Die realiteit wordt bepaald door factoren als vraagprijs, ligging, onderhoud en marktwaarde van de woning. Deskundig en persoonlijk advies zijn onmisbaar om die realiteit op waarde te schatten. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres.

Vragen waar moet u op letten voor, tijdens en na de aankoop van een woonhuis en wie kan u erbij assisteren kunnen wij u beantwoorden door de jarenlange ervaring op dit gebied:

1. De keuze voor een huis is persoonlijk en wordt be´nvloed door uw voorkeur voor een bepaalde woonomgeving en / of bouwstijl.

2. Bij een nieuwbouw of zeer jonge woning hebt u de eerste jaren nagenoeg geen onderhoudskosten.
De voorzieningen bij een jonge woning zoals keuken, badkamer, isolatie, elektra, verwarming zijn meestal voldoende op peil.

3. Een bestaande oudere woning heeft ruimtelijk, qua karakter en architectuur vaak meer te bieden en heeft allerlei leuke details.

4. Zijn er nog wensen voor een verbouwing, een renovatie of hebt u daar juist geen zin in.
Voor een kwaliteitsbeoordeling van de bouwkundige staat en de juistheid van de gestelde vraagprijs van een beoogd pand kunnen wij u door jarenlange ervaring op dit gebied goed begeleiden en eventueel voor u onafhankelijk de prijsonderhandeling voeren daar er geen emotionele aspecten spelen waardoor wij be´nvloed worden.